سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
آقاشیر
صلوات صلوات صلوات علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت
پنج شنبه 87 تیر 6 :: 3:59 عصر ::  نویسنده : آقاشیر
یک سوپرکامپیوتر ارتش ایالات متحده با انجام یک‌هزار تریلیون محاسبه در ثانیه رکورد سرعت محاسبات را شکست.
این ماشین که نام آن Roadrunner است در آزمایشگاه ملی Los Alamos و با استفاده از چیپ‌های Opteron شرکت AMD و پردازنده‌های Cell که متعلق به کنسول بازی 3 PlayStation هستند ساخته شد. این سوپرکامپیوتر قرار است پیش از طبقه‌بندی توسط ارتش برای استفاده در مدل‌سازی انفجارات هسته‌ای، در سیستم‌های مدل‌سازی آب و هوایی بکار گرفته شود.

 اندی وایت سرپرست گروه طراحی سوپرکامپیوتر در لوس‌آلاموس درباره این دستگاه می‌گوید: ما هر چهار پنج سال یک بار اقدام به جایگزینی سوپرکامپیوترهای رده بالای خود می‌نماییم.

این کار به این دلیل است که در طی این مدت، این دستگاه‌ها از نظر سرعت قدیمی شده و همچنین هزینه نگهداری و نرخ اشتباهات آنان با گذشت زمان افزایش می‌یابد.  وایت خاطر نشان کرد که استفاده از دو نوع چیپ در این سیستم انقلابی در رده سوپرکامپیوترها محسوب می‌شود.

Roadrunner  از حدود 20 هزار پردازنده استفاده می‌کند.این در حالی است که دومین کامپیوتر سریع جهان یعنی Blue Gene/L که متعلق به IBM  است مجهز به بیش از 200 هزار پردازنده بوده و با سرعتی نصف سرعت Roadrunner کار می‌کند.

این ماشین مجهز به 7 هزار پردازندهOpteron  چندهسته‌ای بوده و اطلاعات را با استفاده از 57 مایل کابل فیبر نوری در بین 12960 پردازنده پیشرفته Cell تقسیم می‌نماید. مصرف برق3 Roadrunner  مگاوات بوده که برابر با مصرف برق یک هزار منزل مسکونی است .

 

برگرفته شده ازghaioom.blogfa.com




موضوع مطلب :



 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب